Как да направим успешна Facebook група с много членове

Доста хора се питат този въпрос.Как да направим успешна Facebook група с много членове?

Много е важно да имате време което да отделите за развиването на групата.Като цяло трябва да имате идея какво точно искате от групата.Каква аудитория искате да имате.Каква ще е тематиката на групата.Ето няколко стъпки и съвета които е хубаво да прочетете за по-добро развитие на дадена група.

1.Името на групата е едно от най-важните неща както сами можете да се обедите в фейсбук има доста групи които са с над 20 000 члена само заради името.

2.Проучете какво върви.Търсете сензации нещо експлозивно.Нещо от новините което крайно не ви харесва и искате доста хора да го знаят.

3.Подържайте активност в групата за да не стигне тя един предел и да спре да се развива. Основно групите се развиват когато някой споделя ваши материали и неговите приятели ги виждат.Същото важи и за харесванията.

4.Изберете хубава снимка на групата също много важен избор

5.Попълнете хубаво и точно менюто информация.

6.Споделете групата с максимален брой приятели в предишна статия написах както точно да поканите всички ваши приятели без да ги избирате един по един.

7.Ако искате групата ви да е голяма можете да се регистрирате в трафик exchange сайтове там не е проблем за 1 седмица да направите група 20 000 човека.
Най-добрия такъв сайт е:
http://www.youlikehits.com  - Освен за фейсбук групи той е добър за subscribe на клип в youtube , twitter фенове , посещение на ваши сайтове ( трафик ) и доста други екстри. Точките се правят лесно и не е проблем да правите по 500 фена за час и половина.

Друга алтернатива на този сайт е :
http://www.claimfans.com/ref.php?id=51690 Добра алтернатива на предишния с около 60 000 абоната. Като предимство за него ще изтъкна ,че кредити се правят по лесно.

Последния съвет, който ще ви дам е накарайте максимален брой приятели да споделят групата или да поканят всичките си приятели вътре.

2 comments:

  1. The post is very nice. I just shared on my Facebook Account.

    ReplyDelete
  2. I am happy to find this post very useful for me, as it contains lot of information. I always prefer to read the quality content and this thing I found in you post. Thanks for sharing.

    ReplyDelete